Pædagogisk læreplan og tilsyn

Her i Bakkelandets vuggestue arbejder vi seriøst og målrettet med de pædagogiske læreplaner, som indeholder vores mål for, hvilke kompetencer og erfaringer den pædagogiske læreproces skal give børnene mulighed for at tilegne sig.

Vores virke tager først og fremmest udgangspunkt i at leve op til love og regler, gældende for drift af private institutioner.

Men vi ønsker at tilbyde mere end det!

Her byder vi forældre og børn velkomne i trygge rammer, hvor der fokuseres på det enkelte barn, og på barnets behov og muligheder. Her tages der både hensyn til, at individet og gruppen tilgodeses i fællesskabet.

Kontakten med forældre og børn baserer vi på åbenhed, synlighed og samtale, hvor vi er ansvarsfulde for børnenes hverdag i en professionelt drevet vuggestue.

Vuggestuen tilbyder pædagogisk, faglig håndtering af det daglige arbejde med vuggestuebørn. Primært handler det om omsorg, tryghed, stabilitet, udvikling, anerkendelse, leg, oplevelser, ude-liv og udfordringer.

Alle sammen nøgleord, der indgår i den måde, vi arbejder med de styrkede læreplanerne på, her hos os.

De styrkede læreplanerne behandler følgende temaer:

• Alsidig personlig udvikling

• Sociale kompetencer

• Sproglig udvikling

• Krop og bevægelse

• Naturen og naturfænomener

• Kulturelle udtryksformer og værdier

Vi arbejder med de 6 læreplanstemaer implementeret i hverdagslivet, i legen og i pædagogisk tilrettelagte forløb.

Mød en fra Bakkelandet

Mød en elev

Vil du høre om hvordan det er at være elev på Bakkelandets friskole?

Mød en forældre

Stil spørgsmål til en af Bakkelandets forældre

Mød en lærer

Du er velkommen til at skrive til en lærer på Bakkelandets friskole & Børnehus

BAKKELANDETS

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er vilde med at vise jer, hvad vi laver. Facebook er vores officielle kanal, som ansatte opdaterer. Er der noget, du gerne vil se mere til?

Giv os gerne et hint så sender vi nogen derhen...

FØLG OS:

GENVEJE